Romaner

 Romaner i føljetong 

© Forfatterne har copyright på sine romaner

 • Et spørsmål om ståsted, episode 21
  Surkluts leir ville nok strøket til speidereksamen, men det var det beste den kunne få til. Særlig siden batteriene på overlevelsesdrakten hadde gått tomme. Surklut lurte litt på hvorfor kapteinen i det hele tatt hadde lastet så mye ubrukelig skrot inn i skipet. Defekt utstyr var verre enn mangel på utstyr, men det var det ...
 • “Dynastiets fall” av Rune Henning Johansen: Første kapittel av romanen “Blyantspisseren”"Dynastiets fall" av Rune Henning Johansen: Første kapittel av romanen "Blyantspisseren"
  Rune Henning Johansen er tidligere presentert i Nye NOVA med den fornøyelige novellen “Tur i måneskinn.” Johansen sto bak 7 av 13 noveller i antologien NOVA 2000 (Bok- og magasinforlaget 2000). Ifjor høst ga dessuten forfatteren ut en roman via publiseringstjenesten BoD. Romanen heter Blyantspisseren, og er foreløpig ganske ukjent for de lesende masser. Nye NOVA ...
 • Et spørsmål om ståsted, episode 22
  Det stred mot alle Tommys instinkter å la lillesøster styre showet. Oppsiden var at Dennis neppe kom til å vri om nakken på ham så lenge hun svinset rundt.
 • Et spørsmål om ståsted, episode 23
  Etter å ha surklet mot lysshowet en stund, kom Surklut til seg selv igjen.
 • Et spørsmål om ståsted, episode 24
  Borgermester Bradley var ikke i godt humør. Her gjorde han alt i sin makt for å bringe velgerne inn i det 21. århundre. Og hva fikk han tilbake? At de lokale småkjeltringene prøvde å sette opp et bordell under Regnbuefestivalen. Hans regnbuefestival! Et bordell til eller fra gjorde egentlig ikke himla mye forskjell.
 • “Cinnabar One” – roman av Jan Erik Bergfjord. De første kapitlene."Cinnabar One" - roman av Jan Erik Bergfjord. De første kapitlene.
  Jan Erik Bergfjord (f. 1970) fra Øygarden utenfor Bergen har nylig utgitt sin første science fiction-roman “Cinnabar One”. Nye NOVA bringer her de første kapitlene. Romanen er utgitt både som e-bok og på papir, og kan bestilles fra enhver bokhandler.
 • Et spørsmål om ståsted, episode 25
  Surklut og Iianea så forvirret på hverandre. Dette var langt bortenfor situasjonene beskrevet i håndboka, og Surklut var inderlig glad for at Iianeas høyere rang innebar at det var den som tok beslutningene.
 • Et spørsmål om ståsted, episode 26
  Militsen hadde sikret romskipet, og ingen ville senere tro dem når de fortalte om det. Professor Fiona Conway hadde sikret seg det største møterommet ved høyskolen, og gitt skolepolitiet ordre om å forhindre at noen nærmet seg før hun låste døra. Så begynte hun å intervjue romvesenene.
 • Et spørsmål om ståsted, episode 27: Slutten
  Thelx så ut som om han ikke skjønte hva Iianea mente før han plutselig smilte. «Å, du mener overlevelsesutstyret? Nei da, ingenting å bekymre seg for der. Så lenge dere greier å skrive brukbare skaderapporter, reklamerer jeg bare på det. – Her kommer det siste avsnittet i Patrik Sahlstrøms føljetong.
 • Føljetongen ved veis ende: Forfatter Patriks tankerFøljetongen ved veis ende: Forfatter Patriks tanker
  Patrik Sahlstrøm har just avsluttet en føljetong på hele 27 episoder for Nye NOVA. Ingen visste hvor denne historien skulle ta veien, hvor lang den skulle bli, eller om den beveget seg mot en sannsynlig slutt der ute i det gåtefulle verdensrommet. Nå er føljetongen avsluttet, eller som forfatteren skriver: Sesongen er avsluttet. Vi lar forfatter ...