Nye NOVA er kommet for å bli – bruk Nye NOVA for alt vi er verdt!

Tre og en halv måneder etter at Nye NOVA gikk online 1. desember i fjor, tør vi ubeskjedent fastslå at nettstedet har kommet for å bli. Vi var usikre på om stofftilgangen ville avta etter hvert som nyhetens interesse la seg. Det motsatte ser ut til å være tilfelle. Etablerte og aspirerende forfattere fortsetter å sende inn noveller – til og med hele novellesamlinger. Og vi har fått enkelte artikler. Det er vi glade for. Vi vil gjerne ha enda flere.

Til nå har Nye NOVA bydd på en god blanding av nye og eldre noveller, en hel roman og en føljetong, samt forfatterpresentasjoner og noen bokomtaler. Vi har forsøkt å variere stoffet så mye som mulig, og vekslet mellom skjønnlitteratur, poesi og sakprosa. Vi er fornøyd med det vi har fått til så langt. Men vi strever hele tiden etter å bli enda bedre. Mye skriver vi selv, men vi rekker ikke over alt.

Vi har et ønske for de neste månedene: Vi håper at flere vil bidra til innholdet på nettsiden. Vi vil oppfordre dere til å skrive omtaler av nye og eldre bøker, filmer, tegneserier og hva det nå kan være. Det utgis stadig nye norske sf-relaterte bøker som burde vært omtalt (om enn ikke alle blir markedsført som science fiction). Sjangerlitteratur preger bokhandlenes ungdomsavdelinger og bibliotekenes tegneseriehyller. Det skrives ting online av norske forfattere som går under radaren for de fleste. I tillegg utkommer det bøker i Det store utland – på engelsk og andre språk – som vi burde følge med på.

Har du nylig lest en bok som du vil anbefale til andre? Eller kjenner du din sjangerhistorie og brenner for eldre romaner og noveller som burde vært utgitt på norsk, eller i hvert fall lest? Følger du med på en tv-serie som er verdt å se? Kjøper du tegneserier som kan ha interesse for Nye NOVAs lesere? Listen er uendelig – det er bare å forsyne seg. Skriv til oss og spre ordet!

Redaksjonen

Del dette innlegget på:

  1 kommentar til “Nye NOVA er kommet for å bli – bruk Nye NOVA for alt vi er verdt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *