FREMTIDEN ER OVER OSS; FREMTIDEN ER HER; NYE NOVA GÅR INN I DET NYE ÅRET

Med DEN STORE JULEGAVEN er lang-lanseringen av Nye NOVA loset trygt i havn. I tur og orden har vi åpnet de 24 lukene (og noen ekstra luker), og slik slått an tonen for hva leserne kan forvente. Vi har variert innholdet mellom noveller, artikler og omtaler, mellom nytt og gammelt.

Vi er overveldet over tilbakemeldingene vi har fått. Og, vel så viktig: Hvor ivrige forfatterne har vært til å sende oss noveller og til og med et par romaner. Ikke minst er vi stolte over, allerede de første ukene, å ha publisert noveller av nye, eller nesten-nye forfattere, side om side med veteraner som Øyvind Myhre, Ingar Knudtsen jr. og Dag Ove Johansen. Og flere kommer etterhvert! På nyåret publiserer vi blant annet noveller av Leonard Borgzinner og Trond Buland.

Da vi startet, hadde vi et lønnlig håp om at nettstedet skulle nå frem til fantasi- og science fiction-interesserte. Foreninger som Aniara eksisterer fremdeles, og det finnes noen få relevante Facebook-sider, samt ungdomsmagasinet Pegasus. Med Nye NOVA tilbyr vi lesere og forfattere som ikke har mange alternativer, et nettmagasin med både skjønnlitteratur og sakprosa.

Vi er overbeviste om at dette nettmagasinet trengs. For å stimulere forestillingsevnen og innlevelsen i alternativer til tidsåndens selvgodhet. For å leke, fabulere og finne nye lommer av mening i en turbulent tid. For å bringe hodene sammen og heve blikket mot fortid og fremtid.

Og vi har bare så vidt begynt. Vi har allerede så mye stoff på lager at vi kan holde det gående en god stund fremover. Men vi vil understreke at vi alltid er veldig mottagelige for alle typer bidrag. Som leserne har kunnet konstatere vender vi oss også mot våre nordiske naboland. Det er gledelig å se at siden blir lest av mange både i Sverige og Danmark og en rekke andre land.

Vi vil ønske alle våre lesere

EN RIKTIG GOD JUL OG ET GODT NYTT ÅR I 2023

Redaksjonen

Del dette innlegget på:

  5 kommentarer til “FREMTIDEN ER OVER OSS; FREMTIDEN ER HER; NYE NOVA GÅR INN I DET NYE ÅRET

  1. Min beste julegave i år var to nummer av Science Fiction Magasinet, 1972-årgangen, som jeg manglet.
    Det er slike ting som gir meg tilbake troen på menneskets vilje til å vise godhet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *