Luke 21: “Et øvet øye” av Object & Bjarne Benjaminsen. Elektronisk musikk fra Norge 2023

Lille julaften 23. desember 2023 slippes musikkalbumet Contemporary Electronic Music from Norway 2023 Vol. C, med bidrag fra en rekke elektroniske musikkartister fra vårt vidstrakte land langt nord i livet. Utgiver er Unts-unts, Plinks and Plonks.

Blant artistene er en særegen en som kaller seg “Object”, som rett som det er gir lyd fra seg i hovedstadens undergrunn. For eksempel spilte Object under – den relativt obskure – lanseringen av Nye NOVAs medredaktør Bjarne Benjaminsens (altså undertegnedes) bok Kalles kopier tidligere i år.

Objects bidrag til samleplata med norsk elektronisk musikk er også et samarbeid med undertegnede (jajamen) Benjaminsen. Musikken går sammen med forfatterens (den selvsamme undertegnedes) opplesning av novellen “Øvet øye”, fra novellesamlinga … som duften av en drøm …

Nye NOVA sniker to dager på lanseringsdagen, og presenterer herved sporet “Et øvet øye” (trygg lenke) av Object & Bjarne Benjaminsen.

 

Bjarne Benjaminsen

(herved: undertegnet)

Del dette innlegget på:

Bjarne Benjaminsen

Bjarne Benjaminsen ble født i 1980 i Oslo, men er vokst opp på Leknes i Lofoten. Han har bakgrunn som loffer, smågårdsdreng, journalist, og master i filosofi – og har tidligere publisert tegneserier, dikt og fabler i blant annet Gateavisa, Psykose, Klassekampen, Filologen, og Lofot-Tidende. Ca. 2015 utkom diktsamlinga Kjærlighetsskjelv på avispapir, i co-produksjon med Jason Paradisas diktsamling Pirate of Oslo. Denne solgte i nærmere 5000 eksemplarer på gata i Oslo.  … som duften av en drøm … Kybernetiske fabler er hans "skikkelige" debut, utgitt av Orkana forlag i 2020, illustrert av Thore Hansen. I 2022 bidro Benjaminsen med den avsluttende novellen i antologien Althingi: The Crescent and the Northern Star, på amerikanske Outland Entertainment. Forfatterens andre bok, langnovellen Kalles kopier, utkom i 2023 på Orkana Forlag. Benjaminsen bor i dag på Leknes med kone og to barn, og arbeider til daglig som ansvarlig redaktør i lokalavisa Lofot-Tidende. Kontakt: bjarne@nyenova.no 

  2 kommentarer til “Luke 21: “Et øvet øye” av Object & Bjarne Benjaminsen. Elektronisk musikk fra Norge 2023

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *