Komplett filmmanus av Eirik Ildahl: Europeerne

Eirik Ildahl (f. 1957), en nestor innen norsk fabelprosa, er i disse dager aktuell med romanen Ainano. Året er 2143. En gutt med en læringshjelper som består av nanopartikler integrert i hjernen, forelsker seg i en kvinnelig medstudent. 

Ildahl planlegger flere bøker fra samme univers som Ainano. Neste bok ut blir Liriel, som første gang ble publisert på nett av Nye NOVA julaften 2022. 

Liriel er ikke lenger tilgjengelig fra vår nettside. Til gjengjeld bringer vi herved hele det forrykende filmmanuskriptet Europeerne. Det var i arbeidet med dette manuskriptet, som enn så lenge ikke er blitt filmatisert, at forfatteren Ildahl først utviklet den verdenen som hans nyeste romaner utspiller seg i. 

Vi er stolte av å kunne by på denne utenomjordiske reisen inn i herr Ildahls magnifikke fantasi. Velbekomme!

 

Redax.

 

For å lese hele manuskriptet, i det opprinnelige formatet skrevet i et spesialisert tekstbehandlingsprogram for filmmanus, trykk på følgende trygge lenke:

Europeerne manus 2019

 

Del dette innlegget på:

Bjarne Benjaminsen

Bjarne Benjaminsen ble født i 1980 i Oslo, men er vokst opp på Leknes i Lofoten. Han har bakgrunn som loffer, smågårdsdreng, journalist, og master i filosofi – og har tidligere publisert tegneserier, dikt og fabler i blant annet Gateavisa, Psykose, Klassekampen, Filologen, og Lofot-Tidende. Ca. 2015 utkom diktsamlinga Kjærlighetsskjelv på avispapir, i co-produksjon med Jason Paradisas diktsamling Pirate of Oslo. Denne solgte i nærmere 5000 eksemplarer på gata i Oslo.  … som duften av en drøm … Kybernetiske fabler er hans "skikkelige" debut, utgitt av Orkana forlag i 2020, illustrert av Thore Hansen. I 2022 bidro Benjaminsen med den avsluttende novellen i antologien Althingi: The Crescent and the Northern Star, på amerikanske Outland Entertainment. Forfatterens andre bok, langnovellen Kalles kopier, utkom i 2023 på Orkana Forlag. Benjaminsen bor i dag på Leknes med kone og to barn, og arbeider til daglig som ansvarlig redaktør i lokalavisa Lofot-Tidende. Kontakt: bjarne@nyenova.no 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *