Christian Mumford: Den usannsynlige mannen går igjen

Christian Mumford, serieskaper med bakgrunn fra blant annet Pyton og Gateavisa, kjent for speisa tegneserier der virkeligheten er på en snurr.

Vi bringer en ensides fortelling fra Mumfords usannsynlige penn:

(klikk på bildet for å se siden i full størrelse)

Som bonus viser vi evolusjonen av en forside, Psykose med romvesen (Gateavisa nr. 191, tegneseriespesial):

Som ekstra bonus viser vi:

Drøm blir virkelighet, og virkeligheten en strøm av bilder som blir levende i sjelens øye. Space is the place, hører vi det kvitre i det fjerne.

Nye NOVA håper våre lesere setter pris på et absurdistisk avbrudd fra den seriøse samfunnskritikk og rasjonelle framtidsfeber.

PS fra Christian Mumford:

(klikk på bildet for å se siden i full størrelse)

DS.

Del dette innlegget på:

Bjarne Benjaminsen

Bjarne Benjaminsen ble født i 1980 i Oslo, men er vokst opp på Leknes i Lofoten. Han har bakgrunn som loffer, smågårdsdreng, journalist, og master i filosofi – og har tidligere publisert tegneserier, dikt og fabler i blant annet Gateavisa, Psykose, Klassekampen, Filologen, og Lofot-Tidende. Ca. 2015 utkom diktsamlinga Kjærlighetsskjelv på avispapir, i co-produksjon med Jason Paradisas diktsamling Pirate of Oslo. Denne solgte i nærmere 5000 eksemplarer på gata i Oslo.  … som duften av en drøm … Kybernetiske fabler er hans "skikkelige" debut, utgitt av Orkana forlag i 2020, illustrert av Thore Hansen. I 2022 bidro Benjaminsen med den avsluttende novellen i antologien Althingi: The Crescent and the Northern Star, på amerikanske Outland Entertainment. Forfatterens andre bok, langnovellen Kalles kopier, utkom i 2023 på Orkana Forlag. Benjaminsen bor i dag på Leknes med kone og to barn, og arbeider til daglig som ansvarlig redaktør i lokalavisa Lofot-Tidende. Kontakt: bjarne@nyenova.no 

Tags:

  2 kommentarer til “Christian Mumford: Den usannsynlige mannen går igjen

  1. Mumford tegner veldig bra!
    Men det har dessverre aldri vært noen poenger i seriene hans…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *