Kortnovelle av Catharina Schønning-Lykke: Rød lyd

Faen! Den siste oppgraderingen er full av småkryp. Det var en jævlig dyr reparasjon også, så hun trodde den skulle være bra. Banna lettlurte dust. Hvordan i helvete skulle hun leve med alle disse feilkoblingene? Lyder som farger, følelser som tanker, synsinntrykk som kiling i tærne. 

Noe kunne kanskje brukes, men hos en sexbot passet det seg særdeles dårlig med lav skurring ved den minste antydning til kåthet. Det finnes kinky folk som liker nesten alt, det skal sies. Med unntak, antakelig, av den lave duren hun utsondret idet det begynte å bli gøy. Hadde det enda vært noe mykt ved den. Da kunne den sikkert tolkes som purring eller noe annet varmt og klissete. Men duren hennes skar i ørene, som den evinnelige kjeftingen fra ekte kvinnfolk med metallisk underklang. Ikke akkurat noe for hete øyeblikk. 

Noe helt annet var den sterke røde lyden som kom ved selv de minste orgasmer. Den flammet voldsomt opp og brant seg gjennom enhver slumrende lyst hos motparten. Så la den seg som blålilla røyk rundt hver eneste nervetråd.

Det kunne ødelegge et menneske.

Når sant skal sies har hun aldri før kunnet gi en mann mer et par-tre orgasmer etter hverandre. Kanskje var det likevel verdt å tåle mens hun utforsket mulighetene litt til?

Del dette innlegget på:

Bjarne Benjaminsen

Bjarne Benjaminsen ble født i 1980 i Oslo, men er vokst opp på Leknes i Lofoten. Han har bakgrunn som loffer, smågårdsdreng, journalist, og master i filosofi – og har tidligere publisert tegneserier, dikt og fabler i blant annet Gateavisa, Psykose, Klassekampen, Filologen, og Lofot-Tidende. Ca. 2015 utkom diktsamlinga Kjærlighetsskjelv på avispapir, i co-produksjon med Jason Paradisas diktsamling Pirate of Oslo. Denne solgte i nærmere 5000 eksemplarer på gata i Oslo.  … som duften av en drøm … Kybernetiske fabler er hans "skikkelige" debut, utgitt av Orkana forlag i 2020, illustrert av Thore Hansen. I 2022 bidro Benjaminsen med den avsluttende novellen i antologien Althingi: The Crescent and the Northern Star, på amerikanske Outland Entertainment. Forfatterens andre bok, langnovellen Kalles kopier, utkom i 2023 på Orkana Forlag. Benjaminsen bor i dag på Leknes med kone og to barn, og arbeider til daglig som ansvarlig redaktør i lokalavisa Lofot-Tidende. Kontakt: bjarne@nyenova.no 

  4 kommentarer til “Kortnovelle av Catharina Schønning-Lykke: Rød lyd

  1. Kult tittelen, i kombinasjon med at det er en robot, gir meg assosiasjoner til ‘All Systems Red’ av Martha Wells.

    Uansett, en bra kortnovelle dette

    • Det var en kul assosiasjon! Tittelen stammer egentlig fra en skriveøvelse der jeg fikk fire ord/begreper jeg skulle skrive noe ut fra. I dette tilfellet var det: Rød, lyd, lav skurring og dyre reparasjoner. For meg ble lyden rød:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *