Smånytt? Arrangement? Intelligent liv i universet? Vi hjelper deg å spre ordet

Science fiction og fabelprosa er overalt. Folk trenger fabler, fabler trenger folk, og universet er en perle av skaperkraft!

Nye NOVA-redaksjonen registrerer stadig at det skjer speisa greier rundt omkring. Forfattere snakker om bøker på bibliotekene, et litteraturmagasin tar opp science fiction i dyptpløyende seksjon, 30 fabelprosaister får sine verker presentert på storskjerm i loop mv.

Redaksjonen vil gjerne presentere slikt smånytt. Men få og dugnadstyngede som vi er, tar vi ikke på oss å nedtegne alt sammen selv. Like fullt vil vi gjerne spre ordet om denne slags arrangement og begivenheter, i den grad dere lesere vil dra nytte av oss.

Så har du noe fabelaktig på gang eller vet om noe eventyrlig som skjer – en høytlesning eller et intervju, et bokslipp eller en ny leseklubb, en laiv eller en stand – så skriv til oss (post@nyenova.no). Finner vi det relevant og passe sært, er vi med på å slynge nyheten ut i eteren.

 

Redax. 

 

Last ned som e-bok:
Del dette innlegget på:

Bjarne Benjaminsen

Bjarne Benjaminsen ble født i 1980 i Oslo, men er vokst opp på Leknes i Lofoten. Han har bakgrunn som loffer, smågårdsdreng, journalist, og master i filosofi – og har tidligere publisert tegneserier, dikt og fabler i blant annet Gateavisa, Psykose, Klassekampen, Filologen, og Lofot-Tidende. Ca. 2015 utkom diktsamlinga Kjærlighetsskjelv på avispapir, i co-produksjon med Jason Paradisas diktsamling Pirate of Oslo. Denne solgte i nærmere 5000 eksemplarer på gata i Oslo.  … som duften av en drøm … Kybernetiske fabler er hans "skikkelige" debut, utgitt av Orkana forlag i 2020, illustrert av Thore Hansen. I 2022 bidro Benjaminsen med den avsluttende novellen i antologien Althingi: The Crescent and the Northern Star, på amerikanske Outland Entertainment. Forfatterens andre bok, langnovellen Kalles kopier, utkom i 2023 på Orkana Forlag. Benjaminsen bor i dag på Leknes med kone og to barn, og arbeider til daglig som ansvarlig redaktør i lokalavisa Lofot-Tidende. Kontakt: bjarne@nyenova.no 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *